Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Game of Death

Game of Death

04/03/2015 | Flixfilm

Game of Death på Netflix

Produktionsår: 1978
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: Robert Clouse, Bruce Lee
Skuespillere: Bruce Lee, Gig Young, Dean Jagger
Spilletid: 100 min
Land: Hong Kong, United States
Sprog: English, Mandarin, Cantonese
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Da en diplomat lige akkurat undgår at blive snigmyrdet, kører en bodyguard politikeren på hospitalet og forbereder sig på, at skurkene kommer for at gøre jobbet færdigt.

Game of Death havde premiere på Netflix Danmark den 4. marts, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Game of Death på YouTube.Se Game of Death på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Game of Death ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Game of Death stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Game of Death, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Game of Death er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar