Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Game of Death

Game of Death

04/03/2015 | Flixfilm

Se Game of Death på Netflix

Indspilningsår: 1978
Genre: Action, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Robert Clouse, Bruce Lee
Skuespillere: Bruce Lee, Gig Young, Dean Jagger, Hugh O'Brian
Spilletid: 100 min
Land: Hong Kong, USA
Sprog: English, Mandarin, Cantonese
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Da en diplomat lige akkurat undgår at blive snigmyrdet, kører en bodyguard politikeren på hospitalet og forbereder sig på, at skurkene kommer for at gøre jobbet færdigt.


Se Game of Death på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGame of Death havde premiere på Netflix Danmark den 4. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Game of Death ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Game of Death herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Game of Death er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Game of Death stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar