Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Game of Thrones’-bagmænd afslører tredje Netflix-serie; ‘The Overstory’

‘Game of Thrones’-bagmænd afslører tredje Netflix-serie; ‘The Overstory’

12/02/2021 | Flixfilm

overstory hugh jackman game of thrones netflixI 2019 blev det offentliggjort, at skaberne af seriesuccesen ‘Game of Thrones’ havde indgået en eksklusiv aftale med Netflix.

David Benioff og D.B. Weiss, som skabte den Emmy-vindende serie, skulle skrive, producer og udvikle nye film og serier til streamingtjenesten.

Det er allerede blevet afsløret, at en filmatisering af sci-fi trilogien ‘The Three-Body Problem‘ er på vej, samt dramady-serie ‘The Chair’.

Men nu kan Netflix annoncere, at David Benioff og D.B. Weiss har kastet sig over Pulitzer-vinderen ‘The Overstory’ af Richard Powers, som deres tredje projekt for streamingtjenesten.

Det oplyser Netflix i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘The Overstory’, der er et intenst miljødrama om klodens ressourcer, filmatiseres i samarbejde med skuespilleren Hugh Jackman, som på nuværende tidspunkt kun er tilknyttet som producer, men det er ikke urealistisk at den verdenskendte skuespillere får en eller anden bærende rolle i serien.

LÆS OGSÅ:   Det populære kortspil 'Exploding Kittens' kommer som Netflix-serie

Manuskriptet er allerede færdiggjort af Richard Robbins (‘Good Girls Revolt’, ’12 Monkeys’), mens forfatter Richard Powers er med ombord for at sikre at filmatiseringen foregår efter hans hoved. Lige nu ledes der efter en instruktør til projektet.

Der er dermed rigeligt, at se til for David Benioff og D.B. Weiss, men Netflix forventer umiddelbart også at få fuld valuta for aftalen med de to serieskabere, som eftersigende har kostet streamingtjenesten mere end $200 millioner.
Skriv kommentar