Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Game of Thrones’-skabere skal udvikle film og serier til Netflix

‘Game of Thrones’-skabere skal udvikle film og serier til Netflix

08/08/2019 | Flixfilm

game of thrones netflix aftaleEfter en længere årrække hos streamingkonkurrent HBO har skaberne af seriesuccesen ‘Game of Thrones’ netop indgået en eksklusiv aftale med Netflix.

Det bekræfter streamingtjenesten i en pressemeddelelse.

David Benioff og D.B. Weiss, som skabte den Emmy-vindende serie, skal skrive, producer og udvikle nye film og serier til Netflix.

Aftalen, der løber i flere år har kostet Netflix mere end $200 millioner, vurderer det amerikanske medie The Hollywood Reporter.

“Netflix er begejstret for at kunne sige velkommen til de mesterlige historiefortællere David Benioff og Dan Weiss. De har en uovertruffen kreativ drivkraft og har fornøjet publikum med deres episke historiefortælling. Vi kan ikke vente med at se hvad de finder på til vores Netflix-medlemmer,” lyder det fra Ted Sarandos, indholdschef hos Netflix.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den milliondyre aftale er kommet i hus efter en intens konkurrence mellem andre interesseret.

LÆS OGSÅ:   Netflix laver 'Peaky Blinders'-film med Cillian Murphy

Det amerikanske medie Deadline skriver, at HBO/WarnerMedia, Disney, Comcast, Amazon og Apple også var interesseret i at få David Benioff og D.B. Weiss ind i folden.

Netflix vandt som bekendt budkrigen hvilket øjensynligt har fået prisen til at nå de højere luftlag.

Der er ingen forlydninger om hvilke film og serier skaberne af ‘Game of Thrones’ vil kaste sig over, men streamingtjenesten Netflix har naturligvis en forventning om at de skaber noget episk, der bliver en verdensomspændende succes – præcis som ‘Game of Thrones’.
1 kommentar til ‘Game of Thrones’-skabere skal udvikle film og serier til Netflix

  1. James - kl. 13:21, 09-08-2019:

    Netflix må være desperate siden de hyret de her to. Nu når folk ved at det dem, så vil de ikke se det fordi de ved at de ikke ville være godt skrevet. Især efter ødelæggelsen af GoT

Skriv kommentar