Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Game of Thrones-skuespiller udset til rollen som Iron Fist

Game of Thrones-skuespiller udset til rollen som Iron Fist

26/02/2016 | Flixfilm

e53d196e76f08d9dac745e495136d39cDet amerikanske medie Deadline mener at vide, at den engelske skuespiller Finn Jones, som kendes for rollen Loras Tyrell i HBO-serien Game of Thrones, får hovedrollen i den nye superhelte-serie fra Netflix og Marvel; Iron Fist.

Netflix har endnu ikke kommenteret på oplysningerne, men de amerikanske medier plejer at have kilderne i orden og derfor forventes der ikke, at gå mange timer før Netflix bekræfter oplysningerne.

Serien om Iron Fist er den sidste enkeltstående superhelte-serie i rækken i aftalen mellem Netflix og Marvel. De tidligere serier er Daredevil, Jessica Jones og Luke Cage, som dog endnu ikke har haft premiere – og der er iøvrigt ikke offentliggjort en premieredato endnu.

Det er dog ikke helt slut med superhelte efter Iron Fist serien, da der også kommer en The Defenders-serie, som samler alle superheltene – Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist – i én og samme serie.

LÆS OGSÅ   NSFW animationsserien 'Love, Death and Robots' er tilbage i maj

Artiklen fortsætter under annoncen

Iron Fist er baseret på Marvel karakteren, der første gang havde premiere i 1974. I serien vil Finn Jones spille den uovervindelige Iron Fist, der også kendes som Daniel Rand, der nedkæmper skurke i New York City med samme mytiske kung fu evner, som blandt andet indebære healing, telepati sammen med super styrker og reflekser.

Inden Iron Fist og Luke Cage, kan du dog glæde dig til Daredevil sæson 2, som kan ses på Netflix Danmark fra 18. marts.1 kommentar til Game of Thrones-skuespiller udset til rollen som Iron Fist

  1. thomas - kl. 20:04, 26-02-2016:

    Endelig….endelig ….endelig…..fik jeg jer….endelig….endelig…ups, lod mig rive mig af sætningen pga olsen-banden filmen hvor den gamle svigerfar til benny sagde dette da han fik dem taget for bedrageri o.lign.

    Men det sagt : Godt der kom en skuespiller til rollen, var lige ved og tro serien slet ikke kom, så selvom jeg læste nyheden igår aftes indepå en engelsk film-side så glæder det mig at der endelig, kom nyt mht Iron-fist serien 🙂

    Skriv kommentar