Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Game Over, Man!

Game Over, Man!

23/03/2018 | Flixfilm

Se Game Over, Man! på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Action, Comedy
Instruktion: Kyle Newacheck
Skuespillere: Adam Devine, Anders Holm, Blake Anderson
Spilletid: 101 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Tre venner med store drømme går fra at være driverter uden fremtid til at være seje krigere, da deres fornemme hotel overtages af terrorister.

Game Over, Man! havde premiere på Netflix Danmark den 23. marts, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Game Over, Man! på YouTube.Se Game Over, Man! på NetflixAnmeldelse: Game Over, Man!

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Game Over, Man! ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Game Over, Man! stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Game Over, Man!, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Game Over, Man! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar