Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Gamera -Rebirth-

Gamera -Rebirth-

07/09/2023 | Flixfilm

Gamera -Rebirth- på Netflix

Produktionsår: 2023–
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: Hisako Kanemoto, Yoshitsugu Matsuoka, Aki Toyosaki
Spilletid: N/A
Land: United States, Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: N/A

Handling: I sommeren 1989 overværer fire børn i Tokyo fremkomsten af skildpadden Gamera, som tappert kæmper imod enorme menneskeædende monstre.Se Gamera -Rebirth- på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Gamera -Rebirth- (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 7. september, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Gamera -Rebirth- på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Gamera -Rebirth- (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gamera -Rebirth- (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Gamera -Rebirth-, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Gamera -Rebirth- er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar