Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Gandhi

01/04/2020 | Flixfilm

Se Gandhi på Netflix

Indspilningsår: 1982
Genre: Biography, Drama, History
Instruktør: Richard Attenborough
Skuespillere: Ben Kingsley, Rohini Hattangadi, Roshan Seth, Candice Bergen
Spilletid: 191 min
Land: UK, India, USA, South Africa
Sprog: English, Hindi
IMDb-karakter: 8.0

Handling: Ben Kingsley spiller hovedrollen som den lille advokat, der gik op imod det britiske styre i Indien og blev et globalt symbol på fred og forståelse.

Gandhi havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Gandhi på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Gandhi ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gandhi stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Gandhi, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Gandhi er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar