Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Gandu

22/11/2016 | Flixfilm

Se Gandu på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Drama
Instruktør: Qaushiq Mukherjee, Qaushiq Mukherjee
Skuespillere: Anubrata Basu, Joyraj Bhattacharya, Rii Sen, Kamalika Banerjee
Spilletid: 85 min
Land: India
Sprog: Bengali
IMDb-karakter: 5.6

Beskrivelse: Efter at den nihilistiske rapper Gandu stjæler fra sin mors elsker, går han amok i en narkorus sammen med en rickshawfører i denne abstrakte film.


Se Gandu på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGandu havde premiere på Netflix Danmark den 22. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Gandu ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Gandu herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Gandu er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gandu stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar