Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Le Gang des Antillais

Le Gang des Antillais

31/01/2020 | Flixfilm

Le Gang des Antillais på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En vestindisk indvandrer ved navn Jimmy, som er desillusioneret af livet i 1970'ernes Frankrig, slutter sig til en gruppe idealistiske røvere, men bedrag og vold følger.

Le Gang des Antillais (Gang of the Caribbean) havde premiere på Netflix Danmark den 31. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Le Gang des Antillais på YouTube.Se Le Gang des Antillais på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Le Gang des Antillais (Gang of the Caribbean) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Le Gang des Antillais stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Le Gang des Antillais, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Le Gang des Antillais (Gang of the Caribbean) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar