Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ganglands

Ganglands

17/02/2023 | Flixfilm

Ganglands på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Tracy Gotoas, Salim Kechiouche, Sami Bouajila
Spilletid: 2 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Den dygtige tyv Mehdi og hans bande af røverieksperter må gå ind i en voldelig og dødbringende territoriekrig, så han kan beskytte sin familie mod en magtfuld narkobaronSe Ganglands på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Ganglands (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 17. februar, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ganglands på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Ganglands (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ganglands (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ganglands, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ganglands er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar