Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Gangs of New York

Gangs of New York

17/01/2023 | Flixfilm

Gangs of New York på Netflix

Produktionsår: 2002
Genre: Crime, Drama
Instruktion: Martin Scorsese
Skuespillere: Leonardo DiCaprio, Cameron Diaz, Daniel Day-Lewis
Spilletid: 167 min
Land: Italy, United States
Sprog: English, Irish Gaelic, Chinese, Latin
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Midt i opgøret mellem irerne og italienerne, der hærgede New York midt i 1800-tallet, jager og finder den unge Amsterdam Vallon sin fars hadske morder.Se Gangs of New York på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Gangs of New York havde premiere på Netflix Danmark den 17. januar, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Gangs of New York på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Gangs of New York ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gangs of New York stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Gangs of New York, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Gangs of New York er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar