Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Gangs of New York

Gangs of New York

15/10/2014 | Flixfilm

Se Gangs of New York på Netflix

Indspilningsår: 2002
Genre: Crime, Drama
Instruktør: Martin Scorsese
Skuespillere: Leonardo DiCaprio, Cameron Diaz, Daniel Day-Lewis
Spilletid: 167 min
Land: United States, Italy
Sprog: English, Irish Gaelic, Chinese, Latin
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Midt i opgøret mellem irerne og italienerne, der hærgede New York midt i 1800-tallet, jager og finder den unge Amsterdam Vallon sin fars hadske morder.

Gangs of New York havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Gangs of New York på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Gangs of New York ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gangs of New York stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Gangs of New York, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Gangs of New York er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar