Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Gangster Squad

Gangster Squad

01/04/2019 | Flixfilm

Se Gangster Squad på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Action, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Ruben Fleischer
Skuespillere: Sean Penn, Holt McCallany, Wade Williams, James Landry Hébert
Spilletid: 113 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Da den notoriske gangsterboss Mickey Cohen fra den amerikanske østkyst udvider sine forretninger til L.A., er det op til en gruppe barske betjente fra LAPD at stoppe ham.


Se Gangster Squad på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGangster Squad havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Gangster Squad ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Gangster Squad herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Gangster Squad er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gangster Squad stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar