Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Gangster Squad

Gangster Squad

01/04/2019 | Flixfilm

Se Gangster Squad på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Action, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Ruben Fleischer
Skuespillere: Sean Penn, Holt McCallany, Wade Williams, James Landry Hébert
Spilletid: 113 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Da den notoriske gangsterboss Mickey Cohen fra den amerikanske østkyst udvider sine forretninger til L.A., er det op til en gruppe barske betjente fra LAPD at stoppe ham.

Gangster Squad havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Gangster Squad på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Gangster Squad ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gangster Squad stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Gangster Squad, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Gangster Squad er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar