Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Gangsteren La Rocca

Gangsteren La Rocca

29/03/2023 | Flixfilm

Gangsteren La Rocca på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da en tidligere gangsters ven beskyldes for mord, rejser han til Marseilles for en omgang god gammeldags hævn – og sin egen del af kagen.Se Gangsteren La Rocca på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Gangsteren La Rocca havde premiere på Netflix Danmark den 29. marts, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Gangsteren La Rocca på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Gangsteren La Rocca ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gangsteren La Rocca stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Gangsteren La Rocca, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Gangsteren La Rocca er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar