Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Gangster’s Paradise: Jerusalema

Gangster’s Paradise: Jerusalema

01/05/2020 | Flixfilm

Se Gangster’s Paradise: Jerusalema på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Action, Crime, Drama, Romance, Thriller
Instruktør: Anurag Basu
Skuespillere: Kangana Ranaut, Shiney Ahuja, Emraan Hashmi, Gulshan Grover
Spilletid: 123 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Lucky Kunene fører en kriminel livsstil, der snart fører til, at han bliver storkriminel. Det tiltrækker sig opmærksomhed både fra politiet og en magtfuld narkobaron.Se Gangster’s Paradise: Jerusalema på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Gangster’s Paradise: Jerusalema havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Gangster’s Paradise: Jerusalema ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Gangster’s Paradise: Jerusalema:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Gangster’s Paradise: Jerusalema er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gangster’s Paradise: Jerusalema stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar