Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Gantz:O

18/02/2017 | Flixfilm

Gantz:O på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Grupper af nyligt afdøde mennesker, som er blevet genoplivet og udstyret med højteknologiske våben, må samarbejde for at overvinde en monsterhær i Tokyo og Osaka.Se Gantz:O på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Gantz:O havde premiere på Netflix Danmark den 18. februar, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Gantz:O på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Gantz:O ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gantz:O stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Gantz:O, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Gantz:O er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar