Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Garbage

08/11/2013 | Flixfilm

Se Garbage på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama, Thriller
Instruktør: Qaushiq Mukherjee
Skuespillere: Tanmay Dhanania, Trimala Adhikari, Satarupa Das, Gitanjali Dang
Spilletid: 105 min
Land: India
Sprog: English, Hindi
IMDb-karakter: 3.3

Beskrivelse: To renovationsarbejdere i Hollywood bliver berømte fra den ene dag til den anden, da de finder Cuba Gooding Jr.'s Oscar-statuette, som han fik for Jerry Maguire.


Se Garbage på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGarbage havde premiere på Netflix Danmark den 8. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Garbage ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Garbage herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Garbage er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Garbage stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar