Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Garden State

Garden State

01/03/2018 | Flixfilm

Se Garden State på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Zach Braff
Skuespillere: Zach Braff, Kenneth Graymez, George C. Wolfe, Austin Lysy
Spilletid: 102 min
Land: USA
Sprog: English, Klingon
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: Andrew er holdt op med at tage lykkepiller og vender tilbage til sin barndomsby i New Jersey. Han har været bortrejst i ti år og begynder at se sit liv i et nyt lys.


Se Garden State på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Garden State havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Garden State ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Garden State:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Garden State er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Garden State stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar