Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Garfield: A Tail of Two Kitties

Garfield: A Tail of Two Kitties

15/10/2018 | Flixfilm

Garfield: A Tail of Two Kitties på Netflix

Produktionsår: 2006
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: Tim Hill
Skuespillere: Breckin Meyer, Jennifer Love Hewitt, Billy Connolly
Spilletid: 82 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.0

Handling: Garfield og Futte tager til England, hvor tilfældighederne vil, at den madglade kat bytter plads med den royale kat Prins. Det er fedt at være konge!Se Garfield: A Tail of Two Kitties på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Garfield: A Tail of Two Kitties havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Garfield: A Tail of Two Kitties på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Garfield: A Tail of Two Kitties ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Garfield: A Tail of Two Kitties stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Garfield: A Tail of Two Kitties, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Garfield: A Tail of Two Kitties er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar