Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Garfield: A Tail of Two Kitties

Garfield: A Tail of Two Kitties

15/10/2018 | Flixfilm

Se Garfield: A Tail of Two Kitties på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family
Instruktør: Tim Hill
Skuespillere: Breckin Meyer, Jennifer Love Hewitt, Billy Connolly, Bill Murray
Spilletid: 82 min
Land: UK, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.0

Handling: Garfield og Futte tager til England, hvor tilfældighederne vil, at den madglade kat bytter plads med den royale kat Prins. Det er fedt at være konge!Se Garfield: A Tail of Two Kitties på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Garfield: A Tail of Two Kitties havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Garfield: A Tail of Two Kitties ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Garfield: A Tail of Two Kitties:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Garfield: A Tail of Two Kitties er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Garfield: A Tail of Two Kitties stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar