Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Garfield: A Tail of Two Kitties

Garfield: A Tail of Two Kitties

15/10/2018 | Flixfilm

Se Garfield: A Tail of Two Kitties på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Garfield og Futte tager til England, hvor tilfældighederne vil, at den madglade kat bytter plads med den royale kat Prins. Det er fedt at være konge!

Garfield: A Tail of Two Kitties havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Garfield: A Tail of Two Kitties på YouTube.Se Garfield: A Tail of Two Kitties på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Garfield: A Tail of Two Kitties ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Garfield: A Tail of Two Kitties stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Garfield: A Tail of Two Kitties, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Garfield: A Tail of Two Kitties er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar