Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Garfield: A Tail of Two Kitties

Garfield: A Tail of Two Kitties

15/10/2018 | Ingen kommentarer

Se Garfield: A Tail of Two Kitties på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Garfield og Futte tager til England, hvor tilfældighederne vil, at den madglade kat bytter plads med den royale kat Prins. Det er fedt at være konge!


Se Garfield: A Tail of Two Kitties på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Garfield: A Tail of Two Kitties havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Garfield: A Tail of Two Kitties ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Garfield: A Tail of Two Kitties herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Garfield: A Tail of Two Kitties er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Garfield: A Tail of Two Kitties stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar