Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Garfunkel and Oates: Trying to be Special

Garfunkel and Oates: Trying to be Special

23/12/2016 | Ingen kommentarer

Se Garfunkel and Oates: Trying to be Special på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy
Instruktør: Jeremy Konner, Riki Lindhome
Skuespillere: Riki Lindhome, Kate Micucci, Anthony Jeselnik, Steve Agee
Spilletid: 62 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Resumé: Garfunkel og Oates laver et show fuldt af overraskelser i Seattle i håb om at tjene penge nok til at lave deres egen comedy-special.


Se Garfunkel and Oates: Trying to be Special på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Garfunkel and Oates: Trying to be Special havde premiere på Netflix Danmark den 23. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Garfunkel and Oates: Trying to be Special ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Garfunkel and Oates: Trying to be Special herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Garfunkel and Oates: Trying to be Special er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Garfunkel and Oates: Trying to be Special stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar