Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Garfunkel and Oates: Trying to be Special

23/12/2016 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy
Instruktør: Jeremy Konner, Riki Lindhome
Skuespillere: Riki Lindhome, Kate Micucci, Anthony Jeselnik, Steve Agee
Spilletid: 62 min
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 7.5

Resumé: Garfunkel og Oates laver et show fuldt af overraskelser i Seattle i håb om at tjene penge nok til at lave deres egen comedy-special.


Se Garfunkel and Oates: Trying to be Special på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Garfunkel and Oates: Trying to be Special havde premiere på Netflix Danmark den 23. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Garfunkel and Oates: Trying to be Special ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Garfunkel and Oates: Trying to be Special herunder:Fra premieredatoen (23. december, 2016) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Garfunkel and Oates: Trying to be Special er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Garfunkel and Oates: Trying to be Special stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar