Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Gasland

01/12/2014 | Flixfilm

Gasland på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Documentary
Instruktion: Josh Fox
Skuespillere: Josh Fox, Dick Cheney, Pete Seeger
Spilletid: 107 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Josh Fox undersøger de negative effekter ved boring efter naturgas – lige fra syge dyr til forgiftede vandkilder.

Gasland havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Gasland på YouTube.Se Gasland på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Gasland ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gasland stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Gasland, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Gasland er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar