Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Gasland

01/12/2014 | Flixfilm

Se Gasland på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Documentary
Instruktør: Josh Fox
Skuespillere: Josh Fox, Dick Cheney, Pete Seeger, Richard Nixon
Spilletid: 107 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: Josh Fox undersøger de negative effekter ved boring efter naturgas – lige fra syge dyr til forgiftede vandkilder.


Se Gasland på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGasland havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Gasland ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Gasland herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Gasland er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gasland stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar