Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Gaspard et Robinson

Gaspard et Robinson

01/11/2022 | Flixfilm

Gaspard et Robinson på Netflix

Produktionsår: 1990
Genre: Drama
Instruktion: Tony Gatlif
Skuespillere: Gérard Darmon, Vincent Lindon, Suzanne Flon
Spilletid: 93 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.8

Handling: To udskud knytter tætte bånd og åbner en buvette i Marseilles, hvor de støder på en gammel kone, der er blevet forladt i vejkanten.Se Gaspard et Robinson på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Gaspard et Robinson havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Gaspard et Robinson på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Gaspard et Robinson ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gaspard et Robinson stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Gaspard et Robinson, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Gaspard et Robinson er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar