Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Gatling Gun

Gatling Gun

05/01/2022 | Flixfilm

Se Gatling Gun på Netflix

Produktionsår: 1968
Genre: Adventure, Western, War
Instruktion: Paolo Bianchini
Skuespillere: John Ireland, Robert Woods, Evelyn Stewart
Spilletid: 90 min
Land: Italy, Spain
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 5.7

Handling: En kaptajn i Unionshæren, der er mistænkt for at have stjålet et Gatling-maskingevær, bryder ud af fængslet for at rense sit navn og redde våbnets kidnappede opfinder.

Gatling Gun havde premiere på Netflix Danmark den 5. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Gatling Gun på YouTube.Se Gatling Gun på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Gatling Gun ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gatling Gun stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Gatling Gun, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Gatling Gun er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar