Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Gato Negro

Gato Negro

20/01/2017 | Flixfilm

Se Gato Negro på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Crime, Drama
Instruktør: Gastón Gallo
Skuespillere: Guillermo Arengo, Leticia Brédice, Lito Cruz, Luciano Cáceres
Spilletid: 120 min
Land: Argentina
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: Efter en hård barndom på landet i 50'erne bliver denne ydmyge argentiner til en succesfuld forretningsmand med en mørk side i 80'ernes Buenos Aires.


Se Gato Negro på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGato Negro havde premiere på Netflix Danmark den 20. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Gato Negro ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Gato Negro herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Gato Negro er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gato Negro stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar