Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Gattaca

15/10/2014 | Flixfilm

Se Gattaca på Netflix

Indspilningsår: 1997
Genre: Drama, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Andrew Niccol
Skuespillere: Ethan Hawke, Uma Thurman, Gore Vidal, Xander Berkeley
Spilletid: 106 min
Land: USA
Sprog: English, Esperanto
IMDb-karakter: 7.8

Beskrivelse: I en fremtid, hvor status er genetisk bestemt, konspirerer en genetisk defekt mand om at manipulere systemet for at opnå sin livslange drøm.


Se Gattaca på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Gattaca havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Gattaca ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Gattaca:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Gattaca er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gattaca stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar