Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Gattaca

15/10/2014 | Flixfilm

Se Gattaca på Netflix

Indspilningsår: 1997
Genre: Drama, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Andrew Niccol
Skuespillere: Ethan Hawke, Uma Thurman, Jude Law
Spilletid: 106 min
Land: United States
Sprog: English, Esperanto
IMDb-karakter: 7.8

Handling: I en fremtid, hvor status er genetisk bestemt, konspirerer en genetisk defekt mand om at manipulere systemet for at opnå sin livslange drøm.

Gattaca havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Gattaca på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Gattaca ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gattaca stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Gattaca, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Gattaca er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar