Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Gbomo Gbomo Express

Gbomo Gbomo Express

02/09/2017 | Ingen kommentarer

Se Gbomo Gbomo Express på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Crime
Instruktør: Walter Taylaur
Skuespillere: Gbenro Ajibade, Osas Ighodaro Ajibade, Shaffy Bello, Blossom Chukwujekwu
Spilletid: N/A
Land: Nigeria
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.8

Resumé: Natten tager en dyster drejning, da uduelige kidnappere kræver løsepenge for en direktør for et succesrigt pladeselskab og en ung, rig kvinde i denne mørke komedie.


Se Gbomo Gbomo Express på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Gbomo Gbomo Express havde premiere på Netflix Danmark den 2. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Gbomo Gbomo Express ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Gbomo Gbomo Express herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Gbomo Gbomo Express er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gbomo Gbomo Express stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar