Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Gbomo Gbomo Express

Gbomo Gbomo Express

02/09/2017 | Flixfilm

Se Gbomo Gbomo Express på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Crime
Instruktør: Walter Taylaur
Skuespillere: Gbenro Ajibade, Osas Ighodaro Ajibade, Shaffy Bello, Blossom Chukwujekwu
Spilletid: N/A
Land: Nigeria
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.8

Beskrivelse: Natten tager en dyster drejning, da uduelige kidnappere kræver løsepenge for en direktør for et succesrigt pladeselskab og en ung, rig kvinde i denne mørke komedie.


Se Gbomo Gbomo Express på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGbomo Gbomo Express havde premiere på Netflix Danmark den 2. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Gbomo Gbomo Express ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Gbomo Gbomo Express herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Gbomo Gbomo Express er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gbomo Gbomo Express stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar