Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Gemini Man

Gemini Man

24/02/2021 | Flixfilm

Gemini Man på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktion: Ang Lee
Skuespillere: Will Smith, Mary Elizabeth Winstead, Clive Owen
Spilletid: 117 min
Land: China, United States
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 5.7

Handling: En snigskytte, som for nylig er gået på pension, kæmper mod en yngre og stærkere version af sig selv, som et hemmeligt regeringsorgan har skabt for at dræbe ham.

Gemini Man havde premiere på Netflix Danmark den 24. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Gemini Man på YouTube.Se Gemini Man på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Gemini Man ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gemini Man stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Gemini Man, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Gemini Man er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar