Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Gemini Man

Gemini Man

24/02/2021 | Flixfilm

Se Gemini Man på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Action, Drama, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Ang Lee
Skuespillere: Will Smith, Mary Elizabeth Winstead, Clive Owen, Benedict Wong
Spilletid: 117 min
Land: China, USA
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 5.7

Handling: En snigskytte, som for nylig er gået på pension, kæmper mod en yngre og stærkere version af sig selv, som et hemmeligt regeringsorgan har skabt for at dræbe ham.

Gemini Man havde premiere på Netflix Danmark den 24. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Gemini Man på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Gemini Man ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gemini Man stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Gemini Man, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Gemini Man er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar