Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Gen Hoshino Stadium Tour “Pop Virus”

Gen Hoshino Stadium Tour “Pop Virus”

10/10/2019 | Flixfilm

Se Gen Hoshino Stadium Tour “Pop Virus” på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Sangeren og sangskriveren Gen Hoshino går på scenen i en udsolgt Tokyo Dome på den længe ventede 2019 Pop Virus-turné.


Se Gen Hoshino Stadium Tour “Pop Virus” på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Gen Hoshino Stadium Tour “Pop Virus” havde premiere på Netflix Danmark den 10. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Gen Hoshino Stadium Tour “Pop Virus” ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Gen Hoshino Stadium Tour “Pop Virus” herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Gen Hoshino Stadium Tour “Pop Virus” er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gen Hoshino Stadium Tour “Pop Virus” stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar