Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Gen Hoshino Stadium Tour “Pop Virus”

Gen Hoshino Stadium Tour “Pop Virus”

10/10/2019 | Flixfilm

Gen Hoshino Stadium Tour “Pop Virus” på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Sangeren og sangskriveren Gen Hoshino går på scenen i en udsolgt Tokyo Dome på den længe ventede 2019 Pop Virus-turné.

Gen Hoshino Stadium Tour “Pop Virus” havde premiere på Netflix Danmark den 10. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Gen Hoshino Stadium Tour “Pop Virus” på YouTube.Se Gen Hoshino Stadium Tour “Pop Virus” på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Gen Hoshino Stadium Tour “Pop Virus” ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gen Hoshino Stadium Tour “Pop Virus” stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Gen Hoshino Stadium Tour “Pop Virus”, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Gen Hoshino Stadium Tour “Pop Virus” er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar