Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Gen Hoshino Stadium Tour “Pop Virus”

Gen Hoshino Stadium Tour “Pop Virus”

10/10/2019 | Ingen kommentarer

Se Gen Hoshino Stadium Tour “Pop Virus” på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Sangeren og sangskriveren Gen Hoshino går på scenen i en udsolgt Tokyo Dome på den længe ventede 2019 Pop Virus-turné.


Se Gen Hoshino Stadium Tour “Pop Virus” på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Gen Hoshino Stadium Tour “Pop Virus” havde premiere på Netflix Danmark den 10. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Gen Hoshino Stadium Tour “Pop Virus” ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Gen Hoshino Stadium Tour “Pop Virus” herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Gen Hoshino Stadium Tour “Pop Virus” er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gen Hoshino Stadium Tour “Pop Virus” stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar