Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Generation 56k

Generation 56k

01/07/2021 | Flixfilm

Se Generation 56k på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Et tilfældigt møde får to i 30-årsalderen til at mindes 1998 – året hvor deres teenagehormoner gik amok, og internettet ændrede deres liv for evigt.

Generation 56k (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Generation 56k på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Generation 56k (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Generation 56k (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Generation 56k, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Generation 56k er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar