Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Generation Iron 2

Generation Iron 2

01/10/2017 | Flixfilm

Se Generation Iron 2 på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktør: Vlad Yudin
Skuespillere: Arnold Schwarzenegger, Martyn Ford, Calum Von Moger, Kai Greene
Spilletid: 106 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Den nye generation af stjerner inden for bodybuilding – herunder Rich Piana, Kai Greene og Calum von Moger – beretter om den benhårde konkurrence i denne krævende sport.

Generation Iron 2 havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Generation Iron 2 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Generation Iron 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Generation Iron 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Generation Iron 2, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Generation Iron 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar