Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Generation Iron 2

Generation Iron 2

01/10/2017 | Ingen kommentarer

Se Generation Iron 2 på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktør: Vlad Yudin
Skuespillere: Arnold Schwarzenegger, Martyn Ford, Calum Von Moger, Kai Greene
Spilletid: 106 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Resumé: Den nye generation af stjerner inden for bodybuilding – herunder Rich Piana, Kai Greene og Calum von Moger – beretter om den benhårde konkurrence i denne krævende sport.


Se Generation Iron 2 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Generation Iron 2 havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Generation Iron 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Generation Iron 2 herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Generation Iron 2 er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Generation Iron 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar