Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Generation Iron 3

Generation Iron 3

15/04/2019 | Flixfilm

Se Generation Iron 3 på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary
Instruktør: Vlad Yudin
Skuespillere: Sheru Aangrish, Rafael Brandao, Chris Bumstead, Hadi Choopan
Spilletid: 95 min
Land: USA
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Bodybuildere fra hele verden mødes for at konkurrere i Mr. Olympia-konkurrencen og nå deres mål om den perfekte krop.


Se Generation Iron 3 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGeneration Iron 3 havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Generation Iron 3 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Generation Iron 3 herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Generation Iron 3 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Generation Iron 3 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar