Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Generation Iron

Generation Iron

01/09/2015 | Flixfilm

Se Generation Iron på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Documentary, Drama, Sport
Instruktør: Vlad Yudin
Skuespillere: Arnold Schwarzenegger, Mickey Rourke, Michael Jai White, Lou Ferrigno
Spilletid: 106 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Denne dokumentar går bag om musklerne for at fortælle historien om de syv mænd, der kæmper om bodybuildertitlen som Mr. Olympia.


Se Generation Iron på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGeneration Iron havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Generation Iron ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Generation Iron herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Generation Iron er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Generation Iron stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar