Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Generation Iron

Generation Iron

01/09/2015 | Flixfilm

Se Generation Iron på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Documentary, Drama, Sport
Instruktion: Vlad Yudin
Skuespillere: Arnold Schwarzenegger, Mickey Rourke, Michael Jai White
Spilletid: 106 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Denne dokumentar går bag om musklerne for at fortælle historien om de syv mænd, der kæmper om bodybuildertitlen som Mr. Olympia.

Generation Iron havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Generation Iron på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Generation Iron ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Generation Iron stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Generation Iron, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Generation Iron er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar