Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Genesis

18/02/2022 | Flixfilm

Genesis på Netflix

Produktionsår: 2004
Genre: Documentary
Instruktion: Claude Nuridsany, Marie Pérennou
Skuespillere: Sotigui Kouyaté
Spilletid: 81 min
Land: France, Italy
Sprog: French
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Afrikanske sagn og fascinerende billeder mødes, når en fortæller giver en historie om universets skabelse og dannelsen af liv på Jorden.

Genesis havde premiere på Netflix Danmark den 18. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Genesis på YouTube.Se Genesis på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Genesis ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Genesis stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Genesis, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Genesis er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar