Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Genius of the Modern World

Genius of the Modern World

01/09/2017 | Flixfilm

Se Genius of the Modern World på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary, Biography, History
Instruktør: N/A
Skuespillere: Bettany Hughes
Spilletid: 60 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: Historikeren Bettany Hughes udforsker det intellektuelle landskab, der var med til at forme Karl Marx, Friedrich Nietzsche og Sigmund Freuds værker.


Se Genius of the Modern World på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGenius of the Modern World (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Genius of the Modern World (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Genius of the Modern World herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Genius of the Modern World er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Genius of the Modern World (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar