Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Genius of the Modern World

Genius of the Modern World

01/09/2017 | Ingen kommentarer

Se Genius of the Modern World på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Documentary, Biography, History
Instruktør: N/A
Skuespillere: Bettany Hughes
Spilletid: 60 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Resumé: Historikeren Bettany Hughes udforsker det intellektuelle landskab, der var med til at forme Karl Marx, Friedrich Nietzsche og Sigmund Freuds værker.


Se Genius of the Modern World på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Genius of the Modern World (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Genius of the Modern World (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Genius of the Modern World herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Genius of the Modern World er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Genius of the Modern World (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar