Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Gentefied

Gentefied

10/11/2021 | Flixfilm

Gentefied på Netflix

Produktionsår: 2020–2021
Genre: Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Joseph Julian Soria, Karrie Martin Lachney, Joaquín Cosio
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Morales-børnene kæmper for at redde deres bedstefars tacobutik og forfølge deres egne drømme, mens byfornyelsen rammer deres nabolag i Los Angeles.

Gentefied (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 10. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Gentefied på YouTube.Se Gentefied på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Gentefied (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gentefied (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Gentefied, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Gentefied er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar