Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Gentlemen

Gentlemen

01/01/2022 | Flixfilm

Gentlemen på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Drama, Romance, Thriller
Instruktion: Mikael Marcimain
Skuespillere: David Dencik, Sverrir Gudnason, David Fukamachi Regnfors
Spilletid: 141 min
Land: Sweden, Norway
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 6.1

Handling: I 1970'ernes Stockholm mindes en romanforfatter en historie om tre venner, forbudt kærlighed og den kriminelle virksomhed, der ændrede deres liv.

Gentlemen havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Gentlemen på YouTube.Se Gentlemen på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Gentlemen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gentlemen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Gentlemen, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Gentlemen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar