Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Geordie

06/03/2022 | Flixfilm

Geordie på Netflix

Produktionsår: 1955
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Frank Launder
Skuespillere: Bill Travers, Alastair Sim, Paul Young
Spilletid: 93 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: For at vinde sin drømmepige tilmelder en skotsk dreng sig et brevkursus i bodybuilding, der skal lære ham at blive mester i hammerkast.

Geordie havde premiere på Netflix Danmark den 6. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Geordie på YouTube.Se Geordie på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Geordie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Geordie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Geordie, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Geordie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar