Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » George Clooney i post-apokalyptisk katastrofefilm; ‘The Midnight Sky’

George Clooney i post-apokalyptisk katastrofefilm; ‘The Midnight Sky’

01/10/2020 | Flixfilm

George Clooney i post apokalyptisk katastrofefilm The Midnight SkyTil december har Netflix premiere på den apokalyptiske astronaut-fortælling ‘The Midnight Sky, der er instrueret af George Clooney, som ligeledes spiller hovedrollen.

Netflix har frigivet de første billeder fra filmen, som kan ses nederst i artiklen.

Den post-apokalyptiske ‘The Midnight Sky’ følger Augustine (George Clooney) – en ensom videnskabsmand i Arktis – i hans bestræbelser på at forhindre Sully (Felicity Jones) og hendes astronaut-kolleger i at vende hjem til en mystisk, global katastrofe.

Foruden George Clooney og Felicity Jones har ‘The Midnight Sky’ også David Oyelowo, Kyle Chandler, Demián Bichir og Tiffany Boone på rollelisten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sci-fi-filmen er baseret på forfatter Lily Brooks-Daltons anmelderroste ‘Good Morning, Midnight’ fra 2016, som er et drama, der berører spørgsmål om hvad der vigtigst når Jordens undergang er lige om hjørnet og hvordan man finder meningen med livet når det er tidsbegrænset.

LÆS OGSÅ   David Fincher: 'Mindhunter' sæson 3 kommer aldrig

Manuskriptet til ‘The Midnight Sky er skrevet af Mark L. Smith, som senest gjorde sig bemærket med overlevelsesdramaet ‘The Revenant’ med Leonardo DiCaprio og Tom Hardy.

‘The Midnight Sky’ har verdenspremiere på streamingtjenesten Netflix til december 2020.

The Midnight Sky netflix

The Midnight Sky danmark

The Midnight Sky filmSkriv kommentar