Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » George Harrison: Living in the Material World

George Harrison: Living in the Material World

20/12/2013 | Flixfilm

Se George Harrison: Living in the Material World på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Documentary, Biography, Music
Instruktør: Martin Scorsese
Skuespillere: George Harrison, Paul McCartney, John Lennon, Ringo Starr
Spilletid: 208 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Beskrivelse: Instruktøren Martin Scorsese skildrer i denne dokumentar den tidligere Beatle George Harrisons liv gennem interviews og gamle optagelser.


Se George Harrison: Living in the Material World på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGeorge Harrison: Living in the Material World havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om George Harrison: Living in the Material World ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til George Harrison: Living in the Material World herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til George Harrison: Living in the Material World er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at George Harrison: Living in the Material World stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar