Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » George of the Jungle

George of the Jungle

01/12/2018 | Ingen kommentarer

Se George of the Jungle på Netflix

Indspilningsår: 1997
Genre: Action, Adventure, Comedy, Family, Romance
Instruktør: Sam Weisman
Skuespillere: Brendan Fraser, Leslie Mann, Thomas Haden Church, Richard Roundtree
Spilletid: 92 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.4

Resumé: En klodset Tarzan-type er opvokset hos beskyttende primater i den afrikanske jungle. Han finder helt uventet kærligheden hos en rig kvinde, der er på safari.


Se George of the Jungle på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


George of the Jungle (George - den gæve liansvinger) havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om George of the Jungle (George - den gæve liansvinger) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til George of the Jungle herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til George of the Jungle (George - den gæve liansvinger) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at George of the Jungle stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar