Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » George of the Jungle

George of the Jungle

01/12/2018 | Flixfilm

Se George of the Jungle på Netflix

Indspilningsår: 1997
Genre: Action, Adventure, Comedy, Family, Romance
Instruktør: Sam Weisman
Skuespillere: Brendan Fraser, Leslie Mann, Thomas Haden Church, Richard Roundtree
Spilletid: 92 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.5

Beskrivelse: En klodset Tarzan-type er opvokset hos beskyttende primater i den afrikanske jungle. Han finder helt uventet kærligheden hos en rig kvinde, der er på safari.


Se George of the Jungle på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGeorge of the Jungle (George - den gæve liansvinger) havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om George of the Jungle (George - den gæve liansvinger) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til George of the Jungle herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til George of the Jungle (George - den gæve liansvinger) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at George of the Jungle stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar