Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » George of the Jungle

George of the Jungle

01/12/2018 | Ingen kommentarer

Se George of the Jungle på Netflix

Indspilningsår: 1997
Genre: Action, Adventure, Comedy, Family, Romance
Instruktør: Sam Weisman
Skuespillere: Brendan Fraser, Leslie Mann, Thomas Haden Church, Richard Roundtree
Spilletid: 92 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDB-bedømmelse: 5.4

Resumé: En klodset Tarzan-type er opvokset hos beskyttende primater i den afrikanske jungle. Han finder helt uventet kærligheden hos en rig kvinde, der er på safari.


Se George of the Jungle på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


George of the Jungle (George - den gæve liansvinger) havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om George of the Jungle (George - den gæve liansvinger) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til George of the Jungle herunder:Fra premieredatoen (1. december, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til George of the Jungle (George - den gæve liansvinger) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at George of the Jungle stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.    Skriv kommentar


Telmore