Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » George R.R. Martins sci-fi serie ‘Nightflyers’ lander den 1. februar

George R.R. Martins sci-fi serie ‘Nightflyers’ lander den 1. februar

16/01/2019 | Flixfilm

nightflyers netflix serie danmarkDen 1. februar har Netflix eksklusiv premiere på de første 10 afsnit af sci-fi serien ‘Nightflyers’.

Det har streamingtjenesten netop annonceret og samtidig løftet sløret for en ny trailer, som kan ses nederst i artiklen.

‘Nightflyers’ er baseret på novellen af ​​George R. R. Martin (‘Game of Thrones’), der også fungerer som executive producer.

Serien følger otte maverick-forskere og en magtful telepath, der drager ud på en ekspedition på kanten af solsystemet. De er ombord på The Nightflyer – et skib med en tætforbundet og lille bemanding og en meget tilbagetrukket kaptajn – de drager afsted i håb om at komme i kontakt med fremmed liv.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men da skræmmende og voldelige begivenheder begynder at finde sted, begynder forskerne at stille spørgsmålstegn til hinanden – og de må erfare, at det at overleve rejsen, viser sig at være sværere end de kunne forestille sig.

Gretchen Mol (‘Boardwalk Empire’) spiller hovedrollen Dr. Agatha Matheson sammen med Eoin Macken (‘The Night Shift’) der spiller Karl D’Branin, David Ajala (‘Fast & Furious 6’) spiller Roy Eris, Sam Strike (‘EastEnders’) spiller Thale, Maya Eshet (‘Teen Wolf’) spiller Lommie, Angus Sampson (‘Fargo’) spiller Rowan, Jodie Turner-Smith (‘The Last Ship’) spiller Melantha Jhirl og Brían F. O’Byrne “Million Dollar Baby’) spiller Auggie.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'All Hail'

Jeff Buhler har omskrevet George R. R. Martins novelle til tv og er showrunner og executive producer.

Producent på serien er tv-station Syfy, men streamingtjenesten Netflix er sprunget til som med-producent og købt de internationale rettigheder, herunder Danmark.

Se ‘Nightflyers’ på Netflix Danmark fra den 1. februar.
Skriv kommentar