Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Georgetown

Georgetown

28/06/2022 | Flixfilm

Georgetown på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Biography, Crime, Drama
Instruktion: Christoph Waltz
Skuespillere: Christoph Waltz, Vanessa Redgrave, Annette Bening
Spilletid: 99 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: En excentrisk og ambitiøs mand bliver hovedmistænkt, da hans kone, som er en del ældre end ham selv, dør under mystiske omstændigheder. Baseret på en sand historie.

Georgetown havde premiere på Netflix Danmark den 28. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Georgetown på YouTube.Se Georgetown på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Georgetown ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Georgetown stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Georgetown, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Georgetown er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar