Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Gerald’s Game

Gerald’s Game

29/09/2017 | Ingen kommentarer

Se Gerald’s Game på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Short, History
Instruktør: William Christopher Ford
Skuespillere: Gerald Okamura
Spilletid: 39 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Resumé: Da hendes mands sexleg går galt, står Jessie – lænket til en seng i et fjerntliggende hus ved en sø – over for onde visioner, mørke hemmeligheder og et dystert valg.


Se Gerald’s Game på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Gerald’s Game (Geralds farlige leg) havde premiere på Netflix Danmark den 29. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Gerald’s Game (Geralds farlige leg) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Gerald’s Game herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Gerald’s Game (Geralds farlige leg) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gerald’s Game stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar