Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Gerald’s Game

Gerald’s Game

29/09/2017 | Flixfilm

Se Gerald’s Game på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Short, History
Instruktion: William Christopher Ford
Skuespillere: Gerald Okamura
Spilletid: 39 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Da hendes mands sexleg går galt, står Jessie – lænket til en seng i et fjerntliggende hus ved en sø – over for onde visioner, mørke hemmeligheder og et dystert valg.

Gerald’s Game (Geralds farlige leg) havde premiere på Netflix Danmark den 29. september, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Gerald’s Game på YouTube.Se Gerald’s Game på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Gerald’s Game (Geralds farlige leg) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gerald’s Game stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Gerald’s Game, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Gerald’s Game (Geralds farlige leg) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar