Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Geronimo: An American Legend

Geronimo: An American Legend

01/09/2023 | Flixfilm

Geronimo: An American Legend på Netflix

Produktionsår: 1993
Genre: Drama, History, Western
Instruktion: Walter Hill
Skuespillere: Jason Patric, Gene Hackman, Robert Duvall
Spilletid: 115 min
Land: United States
Sprog: English, Apache languages
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Wes Studi har titelrollen i denne western, der fortæller om den berømte apachekriger Geronimos tabte kamp mod den amerikanske hær i slutningen af 1800-tallet.Se Geronimo: An American Legend på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Geronimo: An American Legend havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Geronimo: An American Legend på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Geronimo: An American Legend ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Geronimo: An American Legend stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Geronimo: An American Legend, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Geronimo: An American Legend er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar