Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Get Bruce!

Get Bruce!

22/10/2014 | Flixfilm

Se Get Bruce! på Netflix

Indspilningsår: 1999
Genre: Documentary
Instruktør: Andrew J. Kuehn
Skuespillere: Whoopi Goldberg, Bette Midler, Robin Williams
Spilletid: 82 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Denne dokumentar dykker ned i komedieforfatteren Bruce Vilanchs liv og arbejde. Hans evne til at gøre alle sjove, har gjort ham til en legende i Hollywood.

Get Bruce! havde premiere på Netflix Danmark den 22. oktober, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Get Bruce! på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Get Bruce! ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Get Bruce! stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Get Bruce!, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Get Bruce! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar