Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Get Even

31/07/2020 | Flixfilm

Se Get Even på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Kim Adis, Bethany Antonia, Jessica Alexander, Mia McKenna-Bruce
Spilletid: N/A
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Fire klassekammerater på en privatskole tager hævnen i egen hånd og arbejder i hemmelighed sammen om at afsløre en række uretfærdigheder på skolen.Se Get Even på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Get Even (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 31. juli, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Get Even (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Get Even er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Get Even (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar