Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Get Hard

01/05/2020 | Flixfilm

Se Get Hard på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy, Crime
Instruktør: Etan Cohen
Skuespillere: Will Ferrell, Kevin Hart, Craig T. Nelson, Alison Brie
Spilletid: 100 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: En hedgefondleder idømmes en lang straf i San Quentin og hyrer en tidligere dømt til at hærde ham. Hvad han ikke ved, er, at hans nye mentor aldrig har siddet inde.

Get Hard havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Get Hard på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Get Hard ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Get Hard stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Get Hard, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Get Hard er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar