Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Get Him to the Greek

Get Him to the Greek

10/04/2020 | Flixfilm

Se Get Him to the Greek på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Comedy, Music
Instruktør: Nicholas Stoller
Skuespillere: Russell Brand, Rose Byrne, Tyler McKinney, Zoe Salmon
Spilletid: 109 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Den ambitiøse unge Aaron, som er praktikant på et pladeselskab, skal eskortere en uregerlig rockstjerne til Los Angeles til starten på hans jubilæumskoncert.Se Get Him to the Greek på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Get Him to the Greek havde premiere på Netflix Danmark den 10. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Get Him to the Greek ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Get Him to the Greek:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Get Him to the Greek er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Get Him to the Greek stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar