Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Get In

01/05/2020 | Flixfilm

Se Get In på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Drama, Horror, Thriller
Instruktør: Olivier Abbou
Skuespillere: Adama Niane, Stéphane Caillard, Paul Hamy, Eddy Leduc
Spilletid: 97 min
Land: France, Belgium
Sprog: French
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Da en familiefar vender tilbage fra ferie til et hjem, der er overtaget af husbesættere, udfolder der sig en konflikt, som når skræmmende højder.

Get In havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Get In på NetflixAnmeldelse: Get In

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Get In ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Get In stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Get In, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Get In er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar