Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Get Me Roger Stone

Get Me Roger Stone

12/05/2017 | Flixfilm

Se Get Me Roger Stone på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary, Biography
Instruktør: Dylan Bank, Daniel DiMauro, Morgan Pehme
Skuespillere: Roger Stone, Donald Trump, Paul Manafort, Jeffrey Toobin
Spilletid: 92 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Se historien om den politiske iscenesætter Roger Stones storhed, fald og genfødsel – en mand som har været et indflydelsesrigt medlem af Trumps inderkreds igennem årtier.

Get Me Roger Stone havde premiere på Netflix Danmark den 12. maj, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Get Me Roger Stone på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Get Me Roger Stone ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Get Me Roger Stone stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Get Me Roger Stone, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Get Me Roger Stone er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar