Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Get Me Roger Stone

Get Me Roger Stone

12/05/2017 | Ingen kommentarer

Se Get Me Roger Stone på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary, Biography
Instruktør: Dylan Bank, Daniel DiMauro, Morgan Pehme
Skuespillere: Roger Stone, Donald Trump, Paul Manafort, Jeffrey Toobin
Spilletid: 92 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Resumé: Se historien om den politiske iscenesætter Roger Stones storhed, fald og genfødsel – en mand som har været et indflydelsesrigt medlem af Trumps inderkreds igennem årtier.


Se Get Me Roger Stone på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Get Me Roger Stone havde premiere på Netflix Danmark den 12. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Get Me Roger Stone ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Get Me Roger Stone herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Get Me Roger Stone er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Get Me Roger Stone stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar