Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Get Organized with The Home Edit

Get Organized with The Home Edit

01/04/2022 | Flixfilm

Get Organized with The Home Edit på Netflix

Produktionsår: 2020–
Genre: Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Clea Shearer, Joanna Teplin, Reese Witherspoon
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Handling: Ekspertoprydderne Clea og Joanna hjælper både kendte og ukendte kunder med at kontrollere, kategorisere og begrænse deres rod og skabe fantastiske hjem.Se Get Organized with The Home Edit på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Get Organized with The Home Edit (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Get Organized with The Home Edit på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Get Organized with The Home Edit (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Get Organized with The Home Edit (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Get Organized with The Home Edit, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Get Organized with The Home Edit er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar