Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Get Organized with The Home Edit

Get Organized with The Home Edit

09/09/2020 | Flixfilm

Se Get Organized with The Home Edit på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Clea Shearer
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: Ekspertoprydderne Clea og Joanna hjælper både kendte og ukendte kunder med at kontrollere, kategorisere og begrænse deres rod og skabe fantastiske hjem.


Se Get Organized with The Home Edit på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Get Organized with The Home Edit (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 9. september, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Get Organized with The Home Edit (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Get Organized with The Home Edit:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Get Organized with The Home Edit er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Get Organized with The Home Edit (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar